Kleding bestellen met acceptgiro

Kleding bestellen met acceptgiro is erg populair bij online kopers. Op deze website vindt u een compleet overzicht van alle webshops waar dit mogelijk is. Zo kan je bij bekende fashion shops als V&D,  Wehkamp en Zalando mode bestellen die je pas na ontvangts hoeft te betalen. Wel zo prettig als je eerst thuis je kleding wilt passen voordat je ze moet afrekenen.

 

Kleding bestellen met acceptgiro neemt een vlucht

Waar tot een aantal jaar terug ideal nog de meest gebruikte betaalmethode onder de nederlandse bevolking was is dit in rap tempo aan het veranderen. Steeds meer mensen vinden het prettig om eerst hun bestellingen thuis te ontvangen voordat ze over gaan tot betaling. Vooral kleding bestellen met acceptgiro is erg gegroeid. Vrouwen zijn hierin de grootste groep die gebruik maken van deze betaalmethode. Nu is dit ook goed te verklaren, waar mannen heel doelgericht een aanschaf doen hebben vrouwen van een slaapkamer een nieuwe paskamer gemaakt. Vaak bestellen ze meerdere items in verschillende kleuren en maten om naderhand een item te houden en de rest terug te sturen. Door te betalen met acceptgiro hoeft niet het volledige bedrag vooraf betaald te worden maar kan je de betaling doen nadat de overige items teruggestuurd zijn.

 

Bij hoge bedragen niet altijd geschikt

Instanties die de betalingen afhandelen hebben echter wel regels gesteld. Kleding bestellen met acceptgiro is mogelijk omdat de orderwaarde van een bestelling vaak niet te hoog is. Vaak kunnen transacties boven de 200,- niet gedaan worden via acceptgiro, om die reden is het geen geschikte betaalmethode voor bijvoorbeeld het boeken van een vakantie, kopen van een nieuw bankstel of het kopen van een nieuwe tuinset.

Om die reden is kleding bestellen met acceptgiro nogsteeds het meest gangbare scenario waarin deze betaalmethode gebruikt wordt. Wij doen ons best om op deze website een zo compleet mogelijk overzicht aan te bieden van alle webshops waar je met deze mogelijkheid kan afrekenen.

 

Top Shops

Coolblue.nl Televisiewinkel.nl Bol.com Fietsenwinkel.nl Wehkamp.nl