Kleding bestellen en achteraf betalen kun je tegenwoordig het snelst doen met Afterpay. Het is makkelijk, digitaal, en snel betalen zonder gebruik van externe apparaten. Om die redenen komen er dan ook steeds meer Afterpay winkels bij. Momenteel zijn er wel 800 AfterPay winkels in Nederland. Grote partijen maken er al gebruik van. De afterpay winkels pagina biedt jou een overzicht van de beste Afterpay winkels aan, zodat je comfortabel vanuit je luie stoel online kunt bestellen en achteraf kan betalen.
Winkels met afterpay gaan als volgt te werk: Na aankoop wordt een mail naar je gestuurd met een digitaal betalingsformulier. Er zijn dus geen pen en papier meer nodig om achteraf betalen mogelijk te maken. Bij winkels met afterpay betaal je uiteindelijk gewoon door je naam, adres en rekeningnummer in te vullen. Dit gebeurt via DigiAccept, het hart van Afterpay.
Dat betekent overigens niet dat je ongestoord kunt blijven bestellen zonder te betalen. Voor de veiligheid wordt je namelijk gecontroleerd en geregistreerd, net als bij een normale webshop. Op die manier zorgen winkels met afterpay ervoor dat ze geen tweede keer opgelicht kunnen worden, mede door het goede netwerk en de ervaringen van Afterpay.
Het wordt steeds gebruikelijker om met Afterpay kleding te kopen. Op de afterpay winkels pagina vind je het complete overzicht van alle webshops waar je snel en gemakkelijk met afterpay kleding bestellen kan. Daarnaast tonen wij per shop de onafhankelijke reviews die de reeds bestaande klanten daar achter gelaten hebben. Op deze manier vind je alle informatie die je nodig hebt om een aankoop te doen op een plaats. Dit scheelt je uren uitzoek tijd en leek ons wel zo makkelijk.
Voor de consument spreekt het eigenlijk voor zich. Tijdens het afrekenen kies je voor “achteraf betalen” of “betalen via afterpay”. Er worden namelijk nog weleens verschillende termen gebruikt om de betaalmethode te duiden. Tijdens het afrekenen vul je een aantal verplichten velden in in het afreken formulier waarna afterpay een controle uitvoert aloverens ze een betaling bij de aangesloten afterpay winkels accepteren. Hoe werkt afterpay met andere organisaties samen? Om de kredietwaardigheid van webshoppers te bepalen doet het bedrijf een aantal verschillende checks. Zo houden ze zelf het betaalmoraal bij van klanten die in het verleden een transactie hebben gepleegd bij afterpay winkels. Ze controleren het postcode gebied en ook het adres waarop de bestelling afgeleverd moet worden. Afterpay is niet de enige partij die deze optie aanbied. Er zijn ook diverse klarna winkels die via deze betaalmethode achteraf betalen aanbieden
Zoals we al eerder aangaven controleert het bedrijf voor het definitief plaatsen van een bestelling of een consument kredietwaardig is en een goed betaalmoraal heeft. Wie mag dan niet via afterpay betalen? Dat zijn doorgaans mensen die eerdere bestellingen niet of veel te laat betaald hebben. Denk daarbij aan het uiteindelijk betalen via een deurwaarder. De controle vindt plaats op basis van de adres gegevens maar ook op basis van de persoonlijke gegevens van de webwinkelier zoals het e-mail adres en telefoon nummer.
De meeste online winkels rekenen geen kosten voor het gebruik van afterpay. Soms is dit echter wel het geval. Je zal dan tussen de €1 en €10 aan onkosten betalen.
Iedereen kan betalen bij afterpay winkels. Toch is het wel goed om te weten dat er enkele regels zijn die je in je achterhoofd moet houden wanneer je deze populaire betaalmethode wilt gebruiken. Zo doet afterpay een aantal controles voordat je in aanmerking komt op te betalen bij afterpay winkels. Zo wordt er gekeken naar je betaal geschiedenis. Oftewel, heb je in het verleden al vaker betaald met afterpay en heb je al deze facturen netjes optijd betaald? Daarnaast vindt er ook een check plaats bij het BKR in Tiel, heel veel mensen in nederland hebben een codering bij het BKR. Deze codering kan je namelijk al krijgen wanneer je bijvoorbeeld een roodstand mag hebben op je betaalrekening. Er bestaan bij het BKR bepaalde coderingen, een roodstand is een standaard codering waar niet naar gekeken wordt. Wanneer je in het verleden vaak rekeningen niet optijd betaald hebt of bijvoorbeeld een telefoonrekening helemaal niet betaald hebt dan kan je dat ook een codering opleveren. Dit soort coderingen kunnen wel weer in je nadeel werken wanneer je wilt betalen bij afterpay winkels. Hou dit soort zaken dus altijd in je achterhoofd als je nadenkt om achteraf te betalen bij de webshop naar keuze.