Achteraf betalen

Achteraf betalen is tegenwoordig een gewilde vorm van betalen. Juist voor de consument is het zeer voordelig, omdat je na ontvangst van je product nog kan beslissen of je het wilt houden of niet.
Bijna alle webshops bieden wel een mogelijkheid tot achteraf betalen. Het beste overzicht daarvan vind je hier op Acceptgiro Winkels.

Achteraf betalen

In de tijd van de papieren webshops, de catalogi, betaalde men al achteraf, met het zogenaamde ‘acceptgiro’. Bij deze manier van achteraf betalen kreeg de consument na aankoop bij het product een papieren kaart, waarbij vaak alleen nog de naam en het rekeningnummer ingevuld moesten worden. Deze stuurde men dan weer terug naar het bedrijf.
Hoewel het bovenstaande is geschreven in verleden tijd, bestaat de aloude acceptgiro nog altijd. Er zijn echter wel moderne varianten bijgekomen die makkelijker en veiliger zijn in gebruik. Sindsdien is achteraf betalen steeds populairder in gebruik.

Wanneer achteraf betalen?

Achteraf betalen is eigenlijk altijd handig, maar kan in een aantal gevallen extra handig zijn. Met name online kleding kopen kun je heel handig afrekenen door middel van achteraf betalen. Zo kun je de kleding eerst passen en daarna, zonder dat je de betaling al gedaan hebt, meteen het kledingstuk terugsturen en weer iets anders uitkiezen. Je krijgt altijd ruim de tijd (meestal 2 weken) om te kiezen of je de gekochte kleding wil dragen of toch niet. Dus mocht je graag nieuwe kleding willen, en je salaris komt pas over twee weken; kan je er voor kiezen om achteraf te betalen.
En met achteraf betalen bespaar je het gedoe van de geld-terug-procedures en kun je moeiteloos blijven winkelen.

Verschillende winkels

Acceptgiro Winkels heeft voor jou het beste aanbod geselecteerd met online winkels waar je achteraf kunt betalen. Met name kledingwinkels hebben deze manier van betalen in gebruik, maar ook winkels als Bol.com bieden de mogelijkheid om na de aankoop pas te betalen. Ben je dus een beetje een twijfelaar en speel je graag op safe? Dan kun je heel mooi gebruik maken van achteraf betalen. Alle voordelen bij elkaar maken het tot een van de makkelijkste betaalmethodes.