Klarna winkels

Klarna is een bedrijf dat achteraf betalen ondersteund. klarna winkels stellen de consument dus instaat om een product te bestellen wat je pas hoeft te betalen als je besluit het te houden. Op de klarna winkels pagina Geven we jou het complete overzicht van alle webshops in Nederland die klarna als betaalmethode aanbieden.

Klarna winkels: Wacht niet onnodig lang op een terugbetaling

Een van de grote voordelen die Klarna webwinkels bieden zijn het feit dat je een item kan aanschaffen zonder dat je eerst het bedrag moet overmaken. Dit is vooral prettig wanneer je twijfelt over een product of webshop met een hoge orderwaarde. Niets is vervelender wanneer je een aanschaf retour stuurt maar vervolgens twee weken moet wachten voordat de winkel in kwestie instaat is om het bedrag over te maken. Klarna winkels bieden in dat scenario dus uitkomst. Naast Klarna zijn er ook andere partijen die transacties via achteraf betaling ondersteunen. Sisow, Afterpay en Buckaroo zijn andere bekende instanties die hetzelfde principe ondersteunen. Bij twijfel raden wij altijd aan om de aanschaf te doen bij bijvoorbeeld klarna winkels.

Het complete overzicht klarna winkels op een rij

De voordelen van het achteraf betalen bij Klarna webwinkels hebben wij geprobeerd goed uiteen te zetten, de volgende stap is bepalen bij welke webshop de aanschaf plaats moet vinden. Ook hier proberen wij u zo goed mogelijk bij van dienst te zijn. Bij alle shops geven wij aan hoeveel onafhankelijke reviews deze gehad heeft van zijn bezoekers. Onderaan kan je door de aangegeven sterren zien wat de beoordeling is geweest. De laatste afweging die dan nog gemaakt moet worden is waar de prijs, kwaliteit van het product en dienstverlening van bedrijf in een goed evenwicht zijn. Bij een product waar je lang mee moet doen, zoals bijvoorbeeld een stofzuiger, koelkast of wasmachine is de goedkoopste niet per se altijd de beste optie. Kijk hierbij ook vooral naar de specificaties van het product, de garantie die de winkel hierbij aanbiedt en de prijs. Een goede mix van deze elementen blijkt achteraf vaak de beste koop te zijn.

Klarna achteraf betalen: De spelregels

In principe mag iedereen achteraf betalen bij Klarna. Bij de uitvoer van de betaling worden echter wel een aantal checks uitgevoerd waarmee wordt bepaald of de persoon in kwestie daadwerkelijk gebruik mag maken van deze populaire manier van betalen. Zo vinden er checks plaats die we even kort op een rijtje zullen zetten. Als eerste wordt er gekeken of er sprake is van een BKR notering. Daarnaast wordt er gecontroleerd of u in het verleden al vaker gebruik heeft gemaakt van Klarna en of u altijd netjes optijd hebt betaald. Als laatste wordt er ook nog een controle uitgevoerd op het adres vanaf waar er besteld wordt. Dit gebeurd op basis van postcode en huisnummer. Wanneer u altijd netjes optijd uw rekeningen heeft betaald en ook niet met een speciale codering bekent bent bij het BKR dan is er geen reden om aan te nemen dat u geen betaling kan doen met klarna. Mocht u op een van deze controle punten wel een geschiedenis hebben dan zou het kunnen zijn dat u op basis hiervan niet een betaling met klarna uit mag voeren. Hou dit altijd in het achterhoofd wanneer u een bestelling plaatst.