Acceptgiro betalen

Met acceptgiro betalen wordt steeds populairder. Het is een handige betaalmethode die gemakkelijk, veilig en snel is. Achteraf betalen is al heel lang een mogelijkheid, maar sinds het digitaal mogelijk is, wordt het ook steeds vaker gebruikt. Acceptgiro Winkels bied je een overzicht van de belangrijkste online winkels waar je met acceptgiro betalen kunt.

Manieren van betalen

Betalen kan tegenwoordig op veel verschillende manieren, waarbij iDeal het meest gebruikelijk is. De bekende credit card komt in het rijtje achter iDeal, gevolgd door PayPal en daarna gevolgd door de ouderwetse bankoverschrijving.
Met acceptgiro betalen gaat als volgt: Je bestelt, je ontvangt je aankoop, vult achteraf je bankgegevens in en klaar is kees!
Een aantal jaar geleden moeten een stel mensen hebben gedacht: Dat kan beter! Het digitale tijdperk kan niet zonder een passende manier van achteraf betalen. Dit is waar Afterpay geboren is. Letterlijk vertaald ‘achteraf betalen’, is een digitale manier van acceptgiro betalen die eigenlijk exact dezelfde procedure kent als de traditionele acceptgiro. Alleen heb je nu alles gewoon op dezelfde plek. Dat betekent nog meer gemak! Er zijn een aantal varianten hierop (Afterpay, Buckaroo, Klarna), maar voor jou als klant maakt dat geen verschil. Acceptgiro betalen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Alles met acceptgiro betalen

Juist omdat steeds meer winkels de mogelijkheid bieden om met digitale acceptgiro te betalen, wordt het steeds verleidelijker om te kiezen voor acceptgiro. Als klant heb je niks te verliezen. En je hebt de keuze in eigen hand! Bestel en betaal pas wanneer het salaris binnen is. Of wanneer je hebt beslist of je die ene broek of die leuke blouse echt wilt houden. Het is aan jou. Met het gemak van digitale acceptgiro is de zaak zo afgehandeld.

Lekker simpel houden

Zorg dat je het jezelf niet ingewikkeld maakt en kies voor de slimste betaalmethode: Met acceptgiro betalen. Zonder zorgen winkelen met acceptgiro kan via Acceptgiro Winkels. Hier vind je het beste overzicht van de belangrijkste winkels waar met acceptgiro betalen mogelijk is. Van elektronica tot en met kleding. Je kan zelf voor de makkelijke manier van betalen kiezen. Die mooie speakerset toch even uitproberen? Of onzeker over de maat van dat bestelde t-shirt? Betaal gewoon achteraf en kijk of je het product uiteindelijk wilt houden.