Achteraf betalen met Klarna

 

Hier vind je het totaal overzicht van alle webshops waar je achteraf kan betalen via Klarna. Het is een zweeds bedrijf dat faciliteert in het achteraf betalen via acceptgiro. Achteraf betalen is een betaal mogelijkheid die in hoog tempo de wereld van webshops en internet kassa’s aan het bestormen is. Naast Klarna zijn er ook andere partijen die het betalen via acceptgiro aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Afterpay. Op onze website bieden wij een totaal overzicht van alle webshops die klarna als betaalmogelijkheid hebben toegevoegd aan hun internet kassa.

 

klarna winkels

klarna winkels

 

Waarom betalen via Klarna?

Er zijn vele redenen waarom betalen via Klarna zeer interessant is. Denk hierbij aan bestellingen waarbij je twijfelt over het product dat je gaat aanschaffen. Concrete voorbeelden zie je bij webshops als Zalando en de Bijenkorf. Dit zijn populaire webshops waar vrouwen regelmatig shoppen. Het aanbod is gigantisch waardoor het vaak moeilijk kiezen is. Daarbij spelen zaken als maatvoering en pasvormen ook mee. Waar het voor mannen vaak makkelijker bestellen is online biedt klarna uitkomst voor vrouwen die in fashion webshops aan het winkelen zijn. Zo kan je van een specifiek jurkje waar je twijfelt over de kleur of maat nu meerdere smaken bestellen. Wanneer je betaalt via klarna ontvang je achteraf een acceptgiro waarbij je kan betalen voor de items die je ook echt wilt houden. De items die je terugstuurt hoef je dan ook niet via de acceptgiro te betalen. Waar je via een bestelling die betaald is via ideal vaak nog moest wachten tot het restant bedrag teruggestort wordt behoort dat nu tot de verleden tijd.

 

Ook wanneer je een aanschaf doet die erg kostbaar is dan kan het achteraf betalen ook een verstandige optie zijn. Denk hierbij aan het kopen van je nieuwe Samsung LCD tv. Het komt niet vaak voor maar soms wil er tijdens de levering nog weleens een beschadinging plaatsvinden op het item of blijkt de TV na het aansluiten toch niet zo’n scherp beeld te geven als je van te voren verwacht had. Ook dan is het betalen via Klarna een zeer verstandige optie. Je kan het artikel kopen, thuis eerst inspecteren en aansluiten. Ben je naar volle tevredenheid dan kan je de bestelling overmaken.

 

Betalen met Klarna, de spelgregels

In principe kan iedereen betalen via klarna. Het is alleen wel zo dat bij het betalen via acceptgiro er wel bepaalde controles worden uitgevoerd waarmee bepaald wordt of je hiervoor in aanmerking komt. Zo wordt er gekeken of degene die betaalt met klarna een BKR notering op zijn of haar naam heeft staan. Daarnaast wordt er gekeken of de koper in het verleden al vaker via achteraf heeft betaald en of diegene hierbij netjes optijd betaald heeft of niet. Als laatste wordt er ook nog op de postcode van het aflever adres een controle uitgevoerd om te kijken of er op het adres nog frauduleuze praktijken bekend zijn. Mocht dit allemaal niet het geval zijn dan is er niets aan de hand.

 

 

 

 

Top Shops

Coolblue.nl Televisiewinkel.nl Bol.com Fietsenwinkel.nl Wehkamp.nl