Sneakerbaas

Voor vette schoenen hoef je allang niet meer uren door de stad te struinen of E-bay of marktplaats af te struinen. Sneakers koop je tegenwoordig gewoon online. Jordans, asics, Adidas, Nike, New Balance, you name it, they have it! Sneakerbaas is misschien wel de populairste online sneaker webshops van de Benelux. De winkel bestaat pas een paar jaar maar heeft zich in rap tempo tot de trendsetter van het internet. Dit komt omdat de mannen van Sneakerbaas er hun levenstaak van hebben gemaakt om de meest exclusieve sneakers als eerste te lanceren. Vrijwel elke zaterdagochtend ontvangen wij een nieuwsbrief met daarin de vetste new arrivals, omdat de schoenen zo exclusief zijn is de voorraad vaak enigszinds beperkt wat ervoor zorgt dat je er snel bij moet zijn.
sneakerbaas
 

Waarom bestellen bij Sneakerbaas?

Los van dat ze een fantastisch aanbod hebben ze op sneakerbaas.nl ook andere voordelen wat het zeer intressant maakt om hier je nieuwe gear te bestellen. Zo bieden ze de betaalmethode afterpay aan. Afterpay doet wat de naam zegt, betalen na je aankoop. Iets wat bij het kopen van je nieuwe sneakers erg handig kan zijn. Een van de nadelen van het aankopen via het internet is het niet kunnen passen van je favoriete shoes. Afterpay zorgt ervoor dat je meerdere paren kan bestellen, thuis kan passen en pas achteraf hoeft te betalen. Uiteindelijk betaal je alleen voor de items die je houd en stuur je de rest weer terug. Waarom bestellen bij sneakerbaas vraagt u? Nou daarom! Je hoeft zelf nietmeer het bedrag voor de teveel bestelde spullen voor te schieten. Uren door de stad lopen voor een gaaf paar besparen we je ook en daarnaast kan je ook nog sneakers bestellen die exclusief zijn en waar niet al je vrienden mee lopen.

Welke merken verkopen ze bij Sneakerbaas?

Eigenlijk bijna alles. In iedergeval alle merken die er toe doen. Denk hierbij aan brands als Adidas, Clarks, Nike, Jordan, New Balance, Converse, Lacoste, Reebok, Puma, Saucony en Vans! De kans is groot dat je hier merken vind waar je zelfs nognooit van gehoord hebt. Sneakerbaas is een trendsetter die merken kan maken en introduceren. Nog niet overtuigd? Pak een kop koffie, ga er eens goed voor zitten en scroll zelf eens door het eindeloze assortiment. Wij twijfelen er niet aan en durven te zeggen dat je nooitmeer anders wilt!

Top Shops

Coolblue.nl Televisiewinkel.nl Bol.com Fietsenwinkel.nl Wehkamp.nl