Genesis Mining

 

Altijd al Bitcoins of andere cryptocurrencies willen bezitten maar lijkt het nu te laat? Genesis mining biedt nu gelukkig uitkomst. Bitcoins en Etherium hebben inmiddels een hoge prijs waardoor het voor particulieren haast ondoenlijk is om deze nu nog in grote aantallen te kopen. Gelukkig kan je naast het kopen van bitcoins deze ook “verdienen”. Dit doe je door Bitcoins te minen. Dit lijkt dan direct het volgende opstakel want Bitcoins minen lijkt iets waar je technische kennis voor nodig hebt. Goed nieuws, Genesis Mining heeft daar een prachtige oplossing voor ontwikkelt.

 

GM_LS-BIT-Banners_970x250px

 

Verdien crypto currency dankzij Genesis Mining


Het minen van coins zoals bitcoin, ripple en monero gebeurd normaal gesproken via fysieke computers. Genesis Mining heeft nu een cloud dienst opgezet waarmee ze dit traject volledig uit handen nemen. Het werkt vergelijkbaar als het afnemen van hosting bij een provider. Je kiest het pakket dat je wilt afnemen waarbij het van belang is dat je nadenkt over de hash speed die je instelt. Hoe hoger de hash speed hoe sneller je crypto currencies kan verdienen.

Hoe sluit je een mining abonnement af?


Zoals gezegd bepaalt de hashpower de snelheid waarmee je cryptocurrencies kan minen. Het betalen van het pakket kan zowel via creditcard maar ook via cryptocurrencies zoals bijvoorbeeld Dogecoin. Ook de looptijd bepaal je zelf. Het is maandelijks opzegbaar maar wil je een echte return on investment realiseren dan is het aan te raden om het pakket een ruimte tijd de kans te geven.

GM_LS-BIT-Banners_970x250px

Welke coins kan je minen?


Het loont de moeite om goed na te denken welke coins je wilt gaan minen. Bitcoin is momenteel de munt die de markt aanvoert. Het minen hiervan kost echter steeds meer tijd en moeite. Er zijn naast Bitcoin nog legio andere coins die op lange termijn intressant kunnen zijn om te minen. Coins die via Genesis Mining verworven kunnen worden zijn: Bitcoin, Etherium, Zcash, Litecoin en Monero. Elk van deze munt heeft zijn eigen filosofie en aanpak. Het is daarom erg belangrijk dat je voor het maken van een keuze je eerst goed verdiept in welke coin je gaat minen. Welke munt het ook gaat worden, wanneer je niet de financiele middelen hebt om cryptocurrency aan te schaffen dan is het minen via een cloud dienst wellicht een goede uitkomst. De markt staat nogsteeds in haar begin, nog geen 1% van de wereldbevolking weet momenteel wat cryptocurrencies zijn maar vast staat wel dat dit in de toekomst zeker gaat veranderen.

Top Shops

SneakerBaas

PABO

sting

plasmadiscounter