betalen met acceptgiro

betalen met acceptgiro

 

Vrouwen houden ervan om thuis in hun eigen slaapkamer kleding te passen voordat ze definitief iets kopen. Betalen met acceptgiro biedt hierin de perfecte uitkomst. Om die reden bieden alle grote fashion winkels nu deze betaalmethode aan. Op acceptgiro-winkels hebben we om het makkelijk te maken een volledig overzicht geplaatst waarin vrouwen hun favoriete shop kunnen vinden.

 

Betalen met acceptgiro heeft de toekomst

Tenminste dat is wat een hoop experts op het moment denken. De risico’s voor de koper worden geminimaliseerd waardoor er weer een reden om geen online aankoop te doen wordt weggenomen. Dit zorgt er ook voor dat mensen die normaal gesproken naar een normale winkel gaan nu eerder overwegen om via het internet hun nieuwe kleding aan te schaffen. Uiteraard brengen het achteraf betalen met acceptgiro ook minder leuke aspecten met zich mee. Zo zijn er mensen die misbruik van deze optie willen maken door bijvoorbeeld een pakket ergens anders te laten bestellen en deze daar dan vervolgens op te halen

 

Kassa leveranciers komen met oplossingen

Om het voor winkeliers mogelijk te houden om betalen met acceptgiro aan te bieden komen de leveranciers nu met oplossingen. Zo zijn er diverse fraude checks die plaatsvinden voordat een consument een order kan plaatsen. Zo wordt er gekeken of er wellicht sprake is van een BKR-registratie. Daarnaast kijken de leveranciers terug in hun eigen gegevens of de koper in kwestie wellicht in het verleden al eerder heeft gekozen om te betalen met acceptgiro. Als dit het geval is dan moet er een goed betaal moraal zijn. Dit wil zeggen dat voorgaande keren dat iemand gekozen heeft om te betalen met acceptgiro dit netjes gedaan heeft. De rekeningen moeten (op tijd) voldaan zijn. Daarnaast vindt er ook een postcode check plaats op het adres waar de aanschaf afgeleverd wordt. Als op al deze controles een positief advies terugkomt is het mogelijk om te betalen met acceptgiro.

 

Top Shops

Coolblue.nl Televisiewinkel.nl Bol.com Fietsenwinkel.nl Wehkamp.nl