Afterpay kleding

Het wordt steeds gebruikelijker om via Afterpay kleding te kopen. Op acceptgiro-winkels.nl vind je het complete overzicht van alle webshops waar je snel en gemakkelijk met afterpay kleding bestellen kan. Daarnaast tonen wij per shop de onafhankelijke reviews die de reeds bestaande klanten daar achter gelaten hebben. Op deze manier vind je alle informatie die je nodig hebt om een aankoop te doen op een plaats. Dit scheelt je uren uitzoek tijd en leek ons wel zo makkelijk.

De opmars van online kleding kopen

De reden hiervoor lijkt te verklaren, de traditionele paskamer is sinds enkele jaren ingeruild voor de slaapkamer. Vroeger dacht iedereen nog dat je een spijkerbroek eerst moest passen in de winkel voordat je deze ging kopen. Sinds de komst van de eerste online fashion partijen zoals Zalando is dit verleden tijd. Verzend en retour kosten worden vaak nietmeer in rekening gebracht waardoor je als consument best wel bij twijfel meerdere maten en kleuren van een specifiek item kan bestellen. Een bijkomend probleem voor veel mensen is dan wel dat vooraf vaak het volledige bedrag voldaan moest worden. Zo kocht iemand bijvoorbeeld voor 200 euro kleding waarvan je weet dat je maar een item houdt en voor 150,- gaat terug sturen. Over het algemeen duurt het vaak tussen de 3 a 5 werkdagen voordat het resterende bedrag weer terug gestort is op de rekening. Middels Afterpay kleding aanschaffen zorgt ervoor dat je dit financiele risico nietmeer hoeft te lopen. Een ander bijkomend voordeel dat afterpay kleding bestellingen interresant maakt is dat je bij een dispuut over een teruggestuurd item niet hoeft te wachten op een uitspraak of beslissing over dit probleem. Het kan erg vervelend zijn wanneer je door een onenigheid met een webshop een bedrag niet retour krijgt en het enkele weken op zich laat wachten voor je weet waar je aan toe bent. Door via afterpay kleding te shoppen kan je rustig de uitspraak afwachten voordat je tot betaling dient over te gaan.

 

Voordat je gaat betalen

Uiteindelijk kan iedereen via afterpay zijn kleding betalen. Toch is het wel goed om bij het kiezen voor deze betaalmethode te weten welke controles afterpay uitvoert om te bepalen of je in aanmerking komt om via afterpay een aanschaf te doen. Zo wordt er gekeken of je in het verleden al vaker een betaling hebt uitgevoerd bij Afterpay. Als dit zo is en je hebt altijd netjes optijd de rekening betaald dan is er niets aan de hand. Voorts vindt er afstemming plaats met het BKR, die houden het betaalmoraal bij van alle nederlanders. Als je vroeger weleens een rekening niet betaald hebt, denk hierbij bijvoorbeeld aan je ziektenkosten nota of je energie rekening dan kan dit tot een notering leiden. Uitteraard alleen wanneer je deze rekening tot op heden nog niet voldaan hebt. Als laatste wordt er ook gekeken naar het adres waar vandaan de bestelling geplaatst wordt. Mochten er vanaf dit adres vaker webshop bestellingen zijn gedaan die niet of veel te laat betaald zijn dan kan dat een reden zijn om jouw order geen doorgang te laten gaan. Mocht dit allemaal niet het geval zijn dan kan je zonder je zorgen te maken je volgende bestelling gewoon via afterpay laten plaatsvinden.

Top Shops

Coolblue.nl Televisiewinkel.nl Bol.com Fietsenwinkel.nl Wehkamp.nl